Maspalomas Princess Hotel – Maspalomas

Maspalomas Princess Hotel in Maspalomas op Gran Canaria – Vergelijk nu prijzen bij de verschillende reisorganisaties!

Vakanties.nl
Reisknaller.nl
Zoover.nl
Sunweb.nl
Tui.nl
Thomascook.com
Www.prijsvrij.nl
Categorie:

Hotel Maspalomas Princess in Maspalomas

Strandvakantie Maspalomas met verblijf in Maspalomas Princess inclusief ontbijt – prachtig zwembad, zeer geschikt voor gezinnen met kinderen

Hotel Maspalomas Princess staat garant voor een heerlijke vakantie! De perfecte plek voor ontspanning. Dit mooie hotel ligt dichtbij de beroemde duinen van Maspalomas Gran Canaria. Ook de golfbaan is om de hoek. Naast meerdere zwembaden beschikt het ook over een grote tuin. Hier kun je heerlijk wandelen en uitrusten. Er zijn wel vier zwembaden te vinden in deze tuin en alles is door middel van gezellige bruggetjes en paadjes aan elkaar verbonden. Ook is er een sauna, stoombad en kun je er voor massages kiezen. Er is een privé strand dat wordt gedeeld met het naastgelegen hotel Tabaiba Princess.

Ook voor kinderen is het Maspalomas Princess hotel een uitstekende keuze. Er zijn twee zwembaden speciaal voor kinderen en in de zomermaanden is er een speciale Kids Club. Dat betekent extra vertier voor de kinderen en extra rust voor de ouders!

Er is een heerlijk restaurant en ook de mogelijkheid om een hapje en drankje aan het zwembad te eten. Bovendien is de boulevard van Maspalomas op loopafstand en daar vind je ook de lekkerste restaurants.

De belangrijkste punten

  • Gerenoveerd en luxe hotel
  • Watervallen
  • Palmbomen en strand
  • Combinatie van rust en activiteit
  • Eén complex met Tabaiba Princess

Maspalomas Princess Gran Canaria Vergelijk prijzen en aanbiedingen

Het Maspalomas Princess hotel wordt via heel veel verschillende reisorganisaties aangeboden zoals Sunweb en Prijsvrij. Bekijk hier het overzicht en vergelijk de 2023 prijzen. Betaal niet teveel voor jouw vakantie!

Vakanties.nl
Reisknaller.nl
Zoover.nl
Sunweb.nl
Tui.nl
Thomascook.com
Www.prijsvrij.nl

Extra informatie

Plaats

Sterren

Verzorging