Playa de las Canteras

Playa de las Canteras is een populair zandstrand in Las Palmas de Gran Canaria, gelegen aan de oceaan. Het strand is ongeveer 3 km lang en is voorzien van fijn goudgeel zand. Het strand strekt zich uit van het surfersgedeelte Cicer waar je op het uiteinde ook het Auditorio Alfredo Kraus gebouw vindt tot aan de El Meulle waar ook de haven begint.

Langs het strand vind je de promenade. Hier kun je wandelen, fietsen of hardlopen. Er zijn ook verschillende restaurants, cafés en winkels in de buurt van het strand.

Playa de las Canteras is een populaire plek om te zonnen, zwemmen en wateractiviteiten te ondernemen. Het strand heeft ook een aantal lifeguards en is voorzien van voldoende faciliteiten, zoals toiletten en douches. Het is een goede plek om te ontspannen en te genieten van de Canarische zon.

Fijn stadstrand

Playa de las Canteras is wat je noemt een echt stadsstrand. Dit betekent dat je vanuit de stad zo het strand op kunt lopen en dit is dus ook wat je veel ziet gebeuren. Inwoners van Las Palmas gaan vaak in hun vrije tijd even een paar uurtjes naar het strand en de zee om te ontspannen. En ook als je een dagtripje naar Las Palmas boekt kan het lekker zijn om even uit te rusten op het strand.
Het dragen van (bad)kleding is verplicht op Playa de las Canteras. Hier vind je meer informatie over naturisme op Gran Canaria.

Faciliteiten

  • 3km goudgeel zandstrand
  • Douches en toiletten
  • Strandwacht aanwezig op gezette tijden
  • Toegankelijk voor rolstoel
  • Klok en temperatuur aanduiding op de promenade
  • Restaurants in de directe omgeving
  • Parkeermogelijkheden in de buurt
  • Ook makkelijk te bereiken met de bus

Bekijk de beste aanbiedingen voor Gran Canaria

TUI logo TUI BEKIJK
Agaeta vakantie Corendon BEKIJK
Agaeta bezienswaardigheden Vakantiediscounter BEKIJK
Agaeta Gran Canaria Prijsvrij BEKIJK
sunweb Sunweb BEKIJK
Agaeta bezienswaardigheden D-Reizen BEKIJK
Agaeta aanbiedingen Thomas Cook BEKIJK
Agaeta op Gran Canaria De Jong Intra BEKIJK
Agaeta klimaat Suntip BEKIJK
Zon, zee en ultiem genieten!

GRAN CANARIA
BESTE AANBIEDINGEN

Bekijk de beste aanbiedingen, ook last minutes!
close-link