Meloneras voor luxe vakanties

Soms wil je gewoon echt even een luxe vakantie. In dat geval ben je in Meloneras in Gran Canaria op de juiste plek. Dit dorpje grenst aan Maspalomas en vaak worden ze ook als één gezien. Echter in Meloneras is het net wat rustiger en sjieker.

Bezienswaardigheden Meloneras

  • De promenade
  • Het strand dat overloopt in het strand van Maspalomas

Het strand van Meloneras

Ook in Meloneras vind je een heerlijk zandstrand. Je merkt het trouwens nauwelijks wanneer je via het strand van de ene naar de andere badplaats loopt. Vaak worden daardoor Meloneras en Maspalomas ook als eens gezien.

Winkelen

Net zoals de hotels in Meloneras zijn ook de winkels in Meloneras net wat sjieker. Zo heb je op en rondom de boulevard diverse kledingwinkels, sieradenwinkels en souvenir shops.

Naast de losse winkeltjes op en rondom de boulevard van Meloneras, is er ook een winkelcentrum. Dit winkelcentrum heet Varadero, hier vind je diverse kledingwinkels, drogisterijen en natuurlijk souvenirs. Onderin het winkelcentrum is ook een toilet aanwezig.

Restaurants en uiteten

Ook in Meloneras zelf kun je heerlijk uiteten. Omdat ook de restaurants in deze badplaats net wat sjieker zijn, doe je er goed aan om je aan de kledingsvoorschriften te houden en net wat netter aan tafel te verschijnen. Ga dus niet in je zwembroek of bikini, maar kies voor een mooi hemd of jurk.

Uitgaan

In Meloneras kun je ’s avonds heerlijk langs de promenade flaneren en neerstrijken bij een restaurant voor een uitgebreid en goed diner. Wil je echter echt op stap gaan? Dan adviseren we je om iets verder te lopen (of de taxi te pakken) naar Maspalomas of nog beter Playa del Inglés.

Het weer in Meloneras

Meloneras ligt in het Zuiden van Gran Canaria en is daarmee verzekerd met de meeste zonuren van het eiland. Hierdoor is het bijna het gehele jaar door mogelijk om op het strand te liggen. Het kan echter ook voorkomen dat het in het hoogseizoen meer dan 30 graden wordt wat voor sommige mensen te warm kan zijn.

Het voordeel is dan dat deze badplaats aan de Atlantische Oceaan ligt waardoor er vaak een verkoelend briesje staat. Op die manier is het wel warm, maar kan het toch nog goed uit te houden zijn.

Ligging

  • Met de auto of taxi ongeveer 25 minuten van het vliegveld.
  • Met de bus is het ongeveer vijf kwartier

Bekijk de beste aanbiedingen voor Gran Canaria

Agaeta vakantie Corendon BEKIJK
Agaeta bezienswaardigheden Vakantiediscounter BEKIJK
Agaeta Gran Canaria Prijsvrij BEKIJK
sunweb Sunweb BEKIJK
Agaeta bezienswaardigheden D-Reizen BEKIJK
Agaeta aanbiedingen Thomas Cook BEKIJK
Agaeta op Gran Canaria De Jong Intra BEKIJK
Agaeta klimaat Suntip BEKIJK