Over Ons

Mijn liefde voor Gran Canaria

Mijn liefde voor Gran Canaria is ontstaan tijdens een half jaar Erasmus uitwisseling aan de universiteit van Gran Canaria. Ja ook hier is het mogelijk om te studeren! Misschien niet op het hoogste niveau, maar de nieuwe taal, het nieuwe land en de cultuur was al meer dan voldoende uitdaging.

Na acht maanden in de hoofdstad Las Palmas gewoon te hebben, was de liefde voor altijd vereeuwigd! Hierna ben ik nog meerdere keren, liefst jaarlijks, terug gegaan naar het eiland om vakantie te vieren en vrienden te bezoeken.

Het doel van deze website

GoGranCanaria.nl een website die ontstaan is, vanuit het idee mensen makkelijker hun juiste reis te laten vinden. Doordat wij continu met een speciaal team, aan de website werken om de website zo gebruiksvriendelijk mogelijk te maken. Zal het zelfs voor een oudere doel groep, enorm makkelijk zijn om hun juiste reis te vinden. Het idee is ontstaan, doordat er veel aanbieders niet een uitgebreide, zoek mogelijkheid bieden om te filteren op de wensen van een klant. Hier zal GoGranCanaria.nl een groot verschil in zijn door dit wel mogelijk te maken. En ook een uitgebreid zoek mogelijkheid, te kunnen aanbieden naar de zoekende reizigers.

Wij zitten continu op onze plek, om nieuwe ideeën op te doen. En vele aanpassingen toe te passen, aan onze website. En zijn wij eventjes niet op onze plek, dan brainstormen wij gewoon continu door over verbeteringen of nieuwe snufjes. Ook zijn wij altijd opzoek naar tips of verbeter punten, mocht jij denken hier aan te kunnen bijdragen mag hier voor het contact formulier worden ingevuld. Ook omdat GoGranCanaria.nl volledig geautomatiseerd is, en elke dag automatisch de nieuwste reizen update. Heeft ons team tijd genoeg, alle nieuwe ideeën uit te werken. En deze toe te passen op onze website.

Wij willen:

  • De liefde voor Gran Canaria over te brengen
  • Zoveel mogelijk informatie over de leukste dorpjes te geven
  • Het vereenvoudigen van het vergelijken van prijzen bij verschillende aanbieders

Inkomsten

Deze website beheren we geheel in eigen tijd. Tijd die we niet aan ons eigen werk of gezin kunnen besteden. Maar dat is niet erg, dat doen we graag. Om toch een klein deel van onze tijd terug te verdienen, maken we gebruik van affiliate linkjes op onze website. Dit betekent dat als jij via onze website bijvoorbeeld een reis boekt of auto huurt, wij een klein gedeelte (meestal rond de 3%) hiervan krijgen. Dit betekent niet dat jij extra betaalt, het betekent dat er een deel van de winst aan ons wordt afgestaan. Zo help je ons verder met het uitbreiden van dit platform.