De mooiste luxe hotels op Gran Canaria

Soms wil je gewoon even heerlijk op verwen vakantie en ben je op zoek naar de mooiste luxe hotels. Wij zetten ze voor je op een rij!

Wat vinden wij belangrijk bij luxe hotels?

Het aantal sterren
Het liefst selecteren wij alleen maar 5 sterren hotels, maar soms heeft een 4 sterren hotel ook heel veel luxe.

Faciliteiten
Een zwembad bij een hotel is tegenwoordig al vrij standaard. Maar luxe hotels hebben vaak meerdere zwembaden. Daarnaast is het ene zwembad het andere niet, een inifinity pool zorgt altijd voor de mooiste plaatjes!

Daarnaast kun je ook denken aan andere wellness faciliteiten, een gym, een of meerdere restaurants.

All inclusive
Niet iedereen houdt er van, maar all-inclusive is wel echt luxe! Als je wilt kun je dan ontbijten, lunchen en dineren in het hotel. Je hoeft het terrein niet meer te verlaten! Maar het mooie is, dat dit natuurlijk wel gewoon mogelijk is, dus ook luxe dineren buiten de deur is mogelijk!

De kamers
De mooiste hotels hebben natuurlijk ook de mooiste kamers. Dit betekent dat ze lekker ruim zijn, mooi zijn ingericht en een lekkere buitenruimte hebben. Een mooie inrichting is natuurlijk een kwestie van smaak, maar echte luxe zie je gewoon!

Luxe Resort Gran Canaria

Op Gran Canaria kun je ook een aantal resorts vinden. Bij een luxe resort heb je meestal net wat meer faciliteiten dan bij een hotel. Zo is bij sommige een heus casino en spa aanwezig op het terrein! Daarnaast werken resorts vaak standaard op basis van All Inclusive. Kies je voor een luxe resort op Gran Canaria? Dan weet je zeker dat alles tot in de puntjes geregeld is en dat je bij wij van spreken het resort niet meer af hoeft omdat alles er al aanwezig is. Er gaan ook singlereizen naar Gran Canaria, vaak in goede hotels nabij uitgaansgelegenheden

Bekijk de beste aanbiedingen voor Gran Canaria

TUI logo TUI BEKIJK
Agaeta vakantie Corendon BEKIJK
Agaeta bezienswaardigheden Vakantiediscounter BEKIJK
Agaeta Gran Canaria Prijsvrij BEKIJK
sunweb Sunweb BEKIJK
Agaeta bezienswaardigheden D-Reizen BEKIJK
Agaeta aanbiedingen Thomas Cook BEKIJK
Agaeta op Gran Canaria De Jong Intra BEKIJK
Agaeta klimaat Suntip BEKIJK
Zon, zee en ultiem genieten!

GRAN CANARIA
BESTE AANBIEDINGEN

Bekijk de beste aanbiedingen, ook last minutes!
close-link