Goedkope vakantie Gran Canaria

Ben jij op zoek naar een goedkope vakantie Gran Canaria? Dan helpen wij je graag! We geven je een aantal tips hoe je ervoor kunt zorgen dat je een goedkope vakantie kunt hebben en de beste aanbiedingen kunt vinden!

Aanbiedingen per vakantie aanbieders

  • Vakantiediscounter: de naam zegt het al, focussen zij op de prijs.
  • Sunweb
  • TUI

Gran Canaria groeit de laatste jaren steeds meer als populaire vakantiebestemming voor Nederlanders. En terecht! De kans om heerlijk weer tijdens je vakantie te hebben is nu eenmaal heel groot in Gran Canaria! Bovendien is het een goedkoper land dan bijvoorbeeld

Tips voor een goedkope vakantie Gran Canaria

Om het makkelijker te maken om de beste aanbieding te vinden, geven we je graag een aantal tips!

Ga op vakantie buiten de schoolvakanties.

Zeker tijdens de meivakantie en de zomervakantie is Gran Canaria een hele populaire bestemming. Ben jij niet gebonden aan de schoolvakanties? Ga dan lekker op een ander moment! Het is dan niet alleen vaak een stukje goedkoper, maar meestal ook rustiger.

Boek een lastminute

Ben jij flexibel met het plannen van je vakantie en hou je wel van een beetje avontuur? Wacht dan wat langer en boek een last minute! Vliegtuigen gaan sowieso en lege hotelkamers kosten alleen maar geld, dus touroperators hebben kort voor vertrek vaak mooie last minute aanbiedingen!

Vergelijk prijzen bij verschillende aanbieders

Los van het zoeken naar de goedkoopste datum, kun je ook nog prijzen bij verschillende tour operators onderling vergelijken. Wij helpen je hierbij door voor een flink aantal populaire hotels de verschillende aanbieders op een rijtje te zetten. Dus heb jij je favoriete hotel gevonden? Dan helpen wij je met het vinden van de goedkoopste prijs!

Bekijk de verschillende accommodaties.

Zorg voor je eigen eten

Natuurlijk een all inclusive hotel waarbij al je eten en zelf het drinken voor je verzorgt wordt is voor veel mensen heerlijk genieten. Echter hier zit natuurlijk ook een prijskaartje aan. Wil jij goedkoop op vakantie? Kies dan voor alleen logies en ga zelf op plek naar leuke plekjes waar je lekker kunt eten voor weinig.

Kies voor een appartement in plaats van een hotel

Nog beter, kies voor een appartement! Dan heb je meestal een keuken of kitchenette tot je beschikking. Zeker voor het maken van een ontbijtje of lunch is dit handig.

Bespaar tijdens je vakantie

Ook tijdens je vakantie kun je het zo goedkoop of duur maken als je het zelf wilt. Zo kun je aanzienlijk besparen door alleen de bus te gebruiken. Alleen dan ben je uiteindelijk wel afhankelijk van de reistijden en bestemmingen. Je kunt ook goedkoop een auto huren door prijzen bij de verschillende aanbieders op te vragen en vooraf te boeken of juist op het laatste moment.

Bespaar ook vóór je vakantie

Stiekem geef je ook voordat je op vakantie gaat veel meer geld uit dan dan je denkt. Zo heb je vast allemaal kleine dingetjes nodig. Een nieuwe bikini of zwembroek, wat tijdschriften om te lezen

Probeer ook daar op te besparen. Door niet op het allerlaatste moment te kopen, maar ruimschoots vooraf op zoek te gaan naar aanbiedingen, kun je flink wat geld besparen. Zo kun vaak je door goed te zoeken makkelijk een goedkope koffer in de aanbieding vinden en ook bij zonnebrandcrème zijn er bijvoorbeeld vaak 1+1 gratis aanbiedingen.

Kortom, een vakantie kun je zo duur maken als je zelf wilt! Begin hier bij het boeken van goedkope vakantie Gran Canaria!

Bekijk de beste aanbiedingen voor Gran Canaria

TUI logo TUI BEKIJK
Agaeta vakantie Corendon BEKIJK
Agaeta bezienswaardigheden Vakantiediscounter BEKIJK
Agaeta Gran Canaria Prijsvrij BEKIJK
sunweb Sunweb BEKIJK
Agaeta bezienswaardigheden D-Reizen BEKIJK
Agaeta aanbiedingen Thomas Cook BEKIJK
Agaeta op Gran Canaria De Jong Intra BEKIJK
Agaeta klimaat Suntip BEKIJK
Zon, zee en ultiem genieten!

GRAN CANARIA BESTE VROEGBOEKACTIES 2024

Bekijk de beste vroegboekacties met scherpe prijzen!
Gran
close-link